God morgen, solstråler og surpomper! (Jeg er mer surpomp enn solstråle om morgenen. Om noen lurte. Synes det er hyggeligst å holde kjeft til etter frokost. M’kay?) Det er fredag og i kveld er det Pstereo på Marinen!

Jeg har vært på festivalen alle de tre foregående årene. 2008 kan du se her, (og for eksakt tre år siden skrev jeg “Jeg har forresten tenkt å bli sammen med Aslak Dørum. Lett.” Haha, særlig!) 2009 kan du se her (hm, var jeg der bare fredag da?) og 2010 her.

Nå må jeg begynne og ordne meg, kjører inn til Trondheim om en times tid, skal nemlig til verdens flinkeste Kristin på Adam og Eva og pusse opp skalpen og til Frøken Fryd og friske opp brynene, før det blir kjapp ordnings hjemme hos Linnea-Love (som sikkert ikke blir så kjapt fordi jeg ikke klarer å la være å henge litt med L-L) for så å suse ned til byen med en øl i hver neve!

Usikker på om det blir noe bloggings før søndag, men skal se hva jeg får til. Forresten så har jeg telefon igjen nå, (men nesten ingen nr.) så det er bare å pipe i vei. Kanskje jeg svarer til og med.

God helg! Fred & Kjærlighet!

Copied!