God lørdag!

Det er ugjenkallelig høst, så jeg kikket nettopp gjennom noen av bildene fra i sommer, det var jo tross alt noen fine dager innimellom. En av de fineste dagene var 19. juli, den eneste dagen jeg badet, (holy macarony, ett sjøbad i løpet av sommeren er trist!) og da jeg kom hjem, iført bikini, var jeg så fornøyd at jeg tydeligvis bestemte meg for å hoppe foran kameraet… Dere som synes man ikke kan legge ut bikinibilder på en blogg må nå stoppe å lese og gå og ta dere en deilig bolle i stedet.., for dette bildet is too good not to post:

..:Hvordan tror dere dette gikk? Jepp, pladask i bakken med hele min tyngde! “AUUU/HAHAHAHAHAHAHAH” sa Line da! Er det mulig? Å klare å vikle føttene inn i hverandre i løpet av det sekundet det lille jumpet varte? Og ikke klare å få de løs i tide til å lande på beina? Ydmykelsen fikk naturlig nok en ekstra dimensjon av å gjøre dette i bikini! Lord have mercy, jeg må le nå også!

Sånn, det var dagens bikinibilde, garanterer at det blir lenge til neste gang! (Med mindre jeg vinner i lotto, da stikker jeg til Goa i jula og blir noen uker!)

Ha en strålende lørdag! Fred og Kjærlighet!

Copied!