Ikke pigg i dag, noe som er synd for måtte avlyse frisørtime og hudpleietime i Trondheim. Heldigvis fikk jeg ny frisørtime allerede i morgen, men hudpleietimen var en groupondeal, og siden tidsfristen går ut i dag får jeg ikke ny time selv om jeg avbestiller fordi jeg er syk. Penger ut av vinduet er forbanka ergerlig. Vel, jeg kommer ikke til å bestille ny time der iallefall, har jo min fantastiske Frøken Fryd som garantert slår alle andre hudpleiesalonger ned i støvlene så det synger.

Uansett, siden jeg har tilbragt det meste av dagen i halvhorisontal stilling med macen i fanget, men ikke helt har bloggeglød, twitrer jeg litt halvhjertet i stedet.

Regner med ELLE får ordnet opp i mest sexy-lista si til neste gang nå. Hehe. (Trykk på bildet og se det større om du ikke skjønner hva jeg mener.)

Nå har styrtregnet gitt seg for et øyeblikk, tror jeg skal stable meg på beina og gå en tur! Frisk havluft er medisin mot det meste! Dessuten er Sola dj på Strandbaren i kveld, ergo må jeg kvikne til. Og dobbeldessforuten skal jeg i dobbel 30-årsdag i morgen og da må jeg være i toppform! Ut med meg!

Håper alt er bra der ute i den vide verden, spre Fred og Kjærlighet!

Copied!