Nå har jeg tatt 116 bilder i photo booth, men ingen blir fine, så jeg ga opp og tok noen morsomme i stedet. Morsom er dessuten bedre enn fin!

Jeg klarer ikke å pynte meg, iallefall ikke når det er mørkt og kaldt, iallefullefall ikke når det er for kaldt i huset til å bedrive omfattende prøveromsaktivitet. Dermed ender jeg på gulltights og varm genser. Nå er klokka dessuten kvart på åtte og mamma og co. startet selskapet sju. Gah.

Fader, kanskje jeg skal ta på meg det lange, svarte skjørtet i stedet?

Ah, tenk om det var varm sommer og man bare kunne ta på en hvit t-skjorte, et svart skinnskjørt og et par lekre sko…

Nei, nå må jeg stikke før jeg tar mageplask ned i sofaen og blir der resten av året! Håper dere er i full gang med festen for lengst og får en herlig kveld og natt!

Peace & Love!

Nyttårsnuss!