Hola! Nå er jeg i Trondheim og her skal jeg være hele uka, jeg skal nemlig ta førstehjelpskurs på Falck Nutec, som et ledd i planen om å komme meg på plattform etterhvert. Så nå blir det intet mindre enn fem samfulle dager med førstehjelp gitt. Sikkerhetskurset jeg tok på Falck Nutec på Nesodden i høst var jo noe av det morsomste jeg har gjort, så jeg håper at dette også blir bra, selv om det nok ikke blir like action- og frydefullt.

Har foreløbig bare booket dater med Sats, men håper å få tatt en del kaffier med en del finfjes her i byen! Om noen vil henge med på Sats er det selvsagt hurra hurra! (DanceStep 17.30 i morgen anyone? Oppdatering: Det blir Shape 18.30 i stedet!) Jo, og så skal en kompis og jeg på konsert med Pete Molinari på Credo på tirsdagskvelden, bli med?

Ha ei strålende uke og ta vare! Peace & Love!

Copied!