Gjett hva som var på supersalg på Shine, som jeg har prøvd flere ganger og blogget om flere ganger før, men ikke tatt meg råd til selv på salg? I dag var det lett å slå til! Viser når jeg kommer meg hjem!

Siste kursdag i morgen! Uka har gått fort og jeg har lært veldig mye, så jeg er svært fornøyd! (Forutsatt at jeg får bestått på praktisk og teoretisk eksamen i morgen.. men det skal nok gå bra.) Det ble slett ikke så mye tid til annet som jeg hadde tenkt, ynnsjyll for at jeg ikke har tatt kaffikontakt med mange av dere vennene mine. Ble også bare to ganger på Sats, men de var til gjengjeld veldig bra, særlig den i dag (dvs. i går ettersom klokka er langt inni førstetimen av fredagen)! Dance Aerobic! Det var så gøy og jeg var så endorfinhøy og lykkelig etterpå som jeg ikke har vært siden sjødagen på sikkerhetskurset, tror jeg. Skal vurdere å kjøre inn til Trondheim hver torsdag bare for å gå på den timen. Ingvild Landrø heter instruktøren, knallflink og med enorm utstråling. Jeg fikk lyst til å bli instruktør igjen!

Blablabla, som sagt klokka er natt, så jeg må prøve å sove! Peace & Love!

Copied!