Historien om støvlettene fra Vanessa Bruno, som til slutt ble mine:

25. oktober 2010 prøvde jeg de på Shine for første gang, da kostet de ca. 5500 kr. 20. mars 2011 var de kommet på salg, til 1500 kr! 26. mai 2011 kostet de plutselig 2400 kr. Hver gang, inkludert flere ganger mellom de dokumenterte dagene, hadde jeg lyst til å kjøpe dem, men hadde ikke råd. Så, til slutt var de ikke lenger i butikken, og da jeg spurte om de var på lageret ble det ristet beklagende på hodet, og jeg tenkte “ja, ja”.

Mensådavettu, 26. januar 2012, poppet jeg innom den lille butikken i Jomfrugata, og hva står og blunker til meg i andre etasje? Oh yes, de selvsamme støvlettene fra Vanessa Bruno! Og ikke bare står de der og blunker, de er i tillegg nedsatt til 450 kr! Fra opprinnelig 5500! Haha!

Selvsagt dro jeg kortet og nå er de mine. :)

Liker så godt fargene (bildene gjengir de dog ikke helt korrekt, men you get the picture) og elsker vidden i skaftet! Sløyfa kan knyttes både foran og bak, eller tas av. De er ganske bratte og ikke spesielt lette å gå i, men help me God, jeg skal bruke dem likevel!

Konklusjonen blir at kjærlighet ved første blikk eksisterer, samt varer, og at det som det er meningen skal skje vil skje! ;) Iallefall når det kommer til fottøy,  når jeg tenker meg om var det var jo faktisk noe lignende med mine beloved Acne Track også! Hm. Tror jeg har hell i sko, uhell i kjærlighet, men akkurat nå er det helt greit. :)

Peace & all kinds of Love!

PS. Noe helt annet; er det noen som føler seg kallet til å friske opp bruken av de/dem for meg? Samt andre åpenbare skrivefeil jeg sikkert stadig gjentar.. Plis?

Copied!