Siden det har snødd så mye at jeg klarte å kjøre meg fast på gårdsplassen i dag, synes jeg det er fint å ignorere det hvite og heller fokusere på våren! Folk har forskjellige vårtegn; snøklokker, hestehov, utepils, linerler, lam, dekkskifte osv., men jeg har mitt helt eget; når Diana tar første tur ut etter vinteren!

Hun har altså vært inne i månedsvis i strekk, bare stukket snuten ut på trappa noen ganger, for så å pile inn og under ovnen igjen. Hun har nok frosset bort 5-6 liv tidligere, så jeg tvinger henne ikke ut, hun får bestemme selv! Og den 5. mars i år besteme hun seg endelig for at det var overkommelig å ta en tur ut i friskluft! Perle, som er ute hver dag, syntes det var stor stas, og jeg likeså, så jeg tok med kameraet og ble med de på en liten tur, det måtte jo dokumenteres at våren var kommet! :)

Copied!