Skål for Pstereo, en überdeilig festival, som jeg blir stadig gladere i for hvert år! Det er så fantastisk fin stemning, perfekt festivalområde, raske køer, god mat og drikke og masse kjentfolk, hurra! For ikke å snakke om det perrrrfekte været vi fikk i år, God bless! (Og jeg ble selvsagt med på lørdagen også, det var et enkelt valg når det kom til stykket, hehe.) Jeg er som sagt mye mer festivalgjenger enn konsertgjenger når jeg er der, noe jeg av og til angrer litt på når jeg leser enkelte anmeldelser, men jeg fikk med meg en dæsj av de fleste jeg hade tenkt å se, samt noen til, så det er godkjent! Hey hey hallå, jeg har hørt man skal leve i nuet og det er jo presis det man gjør på fessstival!
Peace & Love!

Her er noen av bildene fra helga:
Fredag med Randi og Inger!


Boots ftw.


Kaffe & Baileys.


3/4 firkløver; lørdag kom SuperSiri også! (Om jeg brukte hjerter ville jeg slengt på et her.) (Vi savnet deg big time Irene!)


Raga, tror jeg…


Frøken med snasen hatt!


Slik markerer man territorium på festival, godt jungeltriks!


Randis fine veske…


…som også fungerer som ølholder.


Priset være Dromedarkaffe og Dromedarbrownies. Amen!


Jeg priset forsåvidt denne også, da den på magisk vis materialiserte seg i veska.


Vi møtte Hege,


Bjarte,


Kristin,


Marit og Kristin,


og selvsagt mange mange flere. I love you all!


Gleder meg til Pstereo 2013!


Copied!