Jeg har 75% stilling og fri på tirsdager, så i dag ble det jaggu søndagsstart med soving til 12.30 og en times frokost. Sweeeeet! Nå skal jeg dog hoppe inn i regnklær og sette opp gjerde på Edmundekra (jordet nedenfor huset), så kopplammene og Harbaksauene (dvs. de som har disse fargene og tegningene:)kan høstbeite her, samt ha kort vei til fjøset om det blir skikkelig styggvær. Jeg har jo egentlig ingen dyr lenger, men kommer til å ta over Harbakssauene, som egentlig skulle sendes til slakt, fra Ma&Pa, og stulle og stelle med de dette året. Samt at det er overveiende sannsynlighet for at jeg tar inn Frikke og Bruna også, må jo ha noen som er villig til å stille opp på bilder med meg! ;) Rundt 20 dyr blir flokken min på, haha! Gleder meg allerede til lamminga! Ok, nyt søndagen, evt. tirsdagen! Fred & Kjærlighet!

Copied!