Ullkåpe og bukse fra H&M, boots fra Tag Oslo.Neglelakk fra Isadora og gammel ring.Neglelakk fra Essie og ringer fra Maria Black.

I går var jeg i Trondheim for å delta på et kurs i «effektiv trening i lesestrategier i norskfaget» i regi av Aschehoug. Det var både interessant og inspirerende, jeg ble ikke trøtt før den siste timen (jeg sliter som regel big time i forelesningssituasjoner, uansett hvor spennede tema..). Jeg var dog hylende sulten, ettersom jeg prioriterte kaffe på Clarion Hotel & Congress Trondheim med den vakre salgssjefen deres og å stikke innom Lounge, hvilket resulterte i en ny, grå collegegenser fra Ganni, istedet for lunsj. Heldigvis fikk vi frukt og kaffe så jeg hadde litt drivstoff til hjernen.

Bortsett fra tips og råd som kan direkteanvendes i norsktimene, ble jeg mest fenget av å høre om Pageturner. “Pageturner er et lesetreningsprogram på nett som lærer deg å lese raskere og riktigere. Tester viser at de som gjennomfører kurset, dobler lesehastigheten – uten at det går ut over leseforståelsen.” Dette funker både på unge (fra ca. 6. klasse og oppvoer) og voksne. Jeg leser ganske fort (og prater ganske fort…), rundt 400 ord i minuttet mener jeg at jeg scoret da vi hadde lesestester på skolen, så jeg tok en lesetest her nå nettopp, for å se litt mer nøyaktig, og jeg leste 510 ord i minuttet! Det er vanlig å ligge på 200-250 ord i minuttet, så jeg synes det er litt morsomt.:) Nå er det jo også et poeng at man skal forstå det man leser, hjelper ikke hvor fort det går om man ikke får med seg noe, men jeg klarte meg der også. Så, tenk da, om jeg kan doble lesehastigheten min ved å trene øyemotorikken! Vurderer å kjøpe programmet!
Det var dagens lille, frivillige reklame.:)

Sjokolade er en lifesaver.

Denne betalte jeg 44(!!) gresselige kroner for på Royal Garden. Ble så satt ut at jeg bare betalte istedet for å si “beklager, da skal jeg ikke ha den likevel”, som ville vært det logiske.

Etterpå tok jeg en litt lengre runde inne på Lounge (er lett å gå seg fast når det er små mye fint og personalet er så forbasket hyggelig!) og falt pladask for en vidunderlig kjole/kaftan fra Nina Jarebrink. Kan noen være så vennlig å gifte seg snart, samt invitere meg, slik at jeg har en god grunn til å kjøpe den? (Evt. fri til meg, slik at jeg kan gift meg i den.)
Jeg var også innom Retro og prøvde parkas fra Acne, samt kjøpte den vilt hypede FWSS-lua, til både Siri og meg (men det er ei bra lue, så jeg skjønner fuzzet) og Skills i Nordre, kul butikk! 

Noen herlige kveldstimer ble tilbragt med kjæreste Siri og en lynrask, nydelig, liten frøken, som jeg er gudmor til!

Fin fredag i fine Trondheim! :)

Copied!