Merkelig hvor ekstremt mye mer lystbetont det er å stå opp til et iskaldt hus (ekstra iskaldt faktisk, fordi strømmen hadde gått i løpet av natta) når det er JULEFERIE! Med julemusikk på full guffe (som ikke er spesielt høyt fra lille mr. mac..) fyrte jeg opp i begge ovnene, stekte rundstykke, fôret småfuglene og ga peace & love til kattekranglefantene. Nå begynner det å bli god temperatur her inne, selv om gulvet er så kaldt at jeg har mistet følelsen i tærne, men hei, det er JULEFERIE!Falt for dette søte bildet på fb; sjønisser på Stokkøya. :) Foto: Inger Svenning

Jeg har forresten et utmerket temperaturmål i kattene; det er bare å se på hvor krøllet sammen/utstrakt de ligger! Skal jeg få de helt utstrakt må jeg holde ovnene rødglødene, eller stoppe vinden… Ergo får jeg balle på meg en varmekjeledress og hente mer ved!

Ha en vidunderlig, varm lørdag!

Copied!