Det ble et par kilometers rusletur på meg før jeg ble plukket opp av en kjekk mann i bil, all rørelse er bedre enn ingenting. Været er ruskete, 5 grader, vind og regn er ikke det som frister mest å gå ut i, men det gjør meg ingenting med mildvær, jeg vil bare ha vår og sette fyr på stillongsene! Jumala som jeg gleder meg til å gå med bare legger. Vil påstå at de aller fleste antrekk gjør seg ekstra bra med bare legger til. Bare se på antrekkene til Lisa!

Dette er fra 3. juledag, da var det ca. storm i kastene og artig å være ute, selv om bare legger utgikk:

Nå har Mannen satt en fiskegrateng i ovnen og vi har både saltstenger og non stop på bordet, jada, her er det pensjonistlørdagskveld! (And I’m lovin’ it.) Vi har forøvrig en suveren løsning når det kommer til middag; han lager, jeg rydder opp, alle er fornøyde! Jeg h a t e r jo å lage mat, virkelig. Det har slekta skjønt; da søskenene mine fikk kasserolle i julegave fikk jeg skovarmer, haha! Smarte folk! Men heldigvis liker jeg å spise mat! Spise og sove er muligens kjedelige nødvendigheter, men det er søren meg det aller beste jeg vet! Pensjonist, som sagt. Nå skal jeg dusje. Det er også stor stas! Tjo-bing!

Copied!