God kveld, har dere hatt ei bra helg? Jeg har utnyttet den godt synes jeg, har både fått med meg skiskytter-vm, litt jobb, middager hos mor og en tur med Argos!

Nå er det søndagskveld og jeg prøver å innstille meg på ei ny jobbuke, den siste før vinterferien! :) Dessuten skal jeg til frisøren og har samlet litt hårinspirasjon:
Foto: Kari-Anne Toth, øvrige bilder er funnet via google.

Jeg skal til Marit på Headmasters igjen på tirsdag og funderer på å la manken få en rødlig tone… Hva tror dere? Det blir nok ikke helrødt, som på damene over, tror ikke det kler meg like godt som dem, men det er iallefall inspirerende! Kanskje noe i mer ferskenretning/lyst rosaskjær, som på bilde 4? Ah, får høre hva Marit tror, jeg pleier alltid å gå for det frisøren foreslår! Ofte har jeg ingen formening om hva jeg vil heller, sier bare noe i retning av “gjør jeg meg fin og ellers hva du vil”. :) Vi får se hva det ender med!

Moi, med rosa tupper, ca. sommer 2011?

Takk for følget i helga, håper dere er klar for ei ny uke! Stikk innom her igjen i løpet av uka ‘a, så skal jeg fortelle dere at… jeg skal flytte! Først er det natta og en malabarisk mandag!
Peace & Love!

Copied!