1503131Girl inside Boy.

Har behøvd noen nye par med jeans lenge, alle jeg har er enten ødelagt i glidelåsen, istykkerslitt på innsiden av lårene (den eneste plassen jeg ikke vil de skal slites…), har elendig passform over rompa osv. Så på tirsdag stakk jeg innom Retro og sa at jeg gjerne ville prøve jeans, og gjerne med “Elin Kling-fit”… Dere vet, litt sånn perfekt anti-fit, men ikke helt boyfriend jeans og fremdeles smale. Iallefall, jeg prøvde flere par, fra flere merker, i flere vasker, men den jeg endte opp med var altså denne fra Mardou & Dean. Modellen heter Boy og den er ganske som jeg så for meg, litt slakk over rompa pluss at den er su-huper komfortabel å gå med! Ser forøvrig for meg at den blir fin med opprullede bein og mine nye, rosa heels til!;)

Nå har den dessuten en ange av fjøs ettersom jeg måtte beine inn i fjøset og besiktige de nye lammene tvert jeg kom hjem… :)

1503133Genser – Ganni, jeans – Mardou & Dean, sko – Vans, veske – vintage.

1503132Sliding door = falling girl two seconds later!

(Pappa, ser du; det er ingen hull i den!?)

Copied!