God dag, hadde dere en fin nasjonaldag, og viftet med det flagget dere ønsket? Den flaggdebatten altså… nå er det heldigvis et år til vi må forholde oss til sneversynte nisser igjen, om akkurat flagget, iallefall. Tilbake til dagen, først og fremst var det jo perfekt vær, 20 grader og lettskyet ftw! Jeg startet dagen med frokost med familien, før jeg fôret sauene og tuslet litt rundt på plena, og nøt været. Utpå dagen dro jeg inn til skolen en tur, mest for å passe litt på tantebarn mens foreldrene var med i lekekomiteen. Etterpå ble det vaffel på plattingen hos Ma&Pa. Til slutt ble dagen avsluttet med et glass Cava og strålende hyggelig selskap på Strandbaren. Da jeg kom hjem litt over ett var det over 20 grader fremdeles!
Hurra hurra hurra!

17.maipåskolen1
Dagens outfit, men jeg byttet ut heels med Converse, ettersom jeg skulle passe barn.

17.maipåskolen2
Li-Love i farta.

17.maipåskolen4 17.maipåskolen3
Bestefar & Luke koser seg.

17.maihjmme1 17.maihjmme4
Antrekksbytte før vaffelinntak.

17.maihjmme3 17.maihjmme2
Argos altså, beste hunden noensinne.

Copied!