God formiddag! Er det ikke helt vidunderlig med sommer? Jeg nyter så mye at jeg er dødstrøtt og gjesper meg i seng i ti-ellevetida, selv om det fremdeles er råvakkert ute, og jeg egentlig vil løpe opp på fjellet. Luksusproblem. ;) Dagen i dag skal også nytes til maks, for i løpet av morgendagen faller nok temperaturen til normalt igjen, men det er greit, for nå er alt grønt og dagene er lyse, det er det viktigste for meg!

I går var jeg i fjøset/ute hele dagen, og noe av tida brukte jeg på denne lille karen:
lillelam1
Han ble født tidlig i går en gang, men da jeg fant han var han så slapp at han umulig kunne ha fått i seg melk, han klarte ikke å stå og var kald i munnen. Så jeg tok han med meg inn på badet og tinte litt saueråmelk (takk for at du hadde frosset det ned, Mamma!), som han fikk i seg litt av.

lillelam2
lillelam3
Dessverre rant det meste bare ut igjen og han klarte nesten ikke å holde hodet oppe, så jeg bredte over han og tenkte som så at det var nok bare å sende han til det hinsidige.

lillelam5
Men så! Etter en matbit hos Ma&Pa, hvor vi ble enige om at det var bare å avlive han, ble Linnea med meg opp for å se på “bittelillelammet”, og tror dere ikke han hadde kviknet til! :) Varme og noen dråper gullråmelk ftw! Nå drakk han grådig av flaska og Linnea døpte han Petter (etter storebroren sin).

lillelam4

Neste steg var å se om moren fremdeles ville ha ham, og lykkeligvis gikk det også helt fint! Nå har de en stor binge for seg selv og alle hjerter gleder seg! Hurra!

Nå må jeg ut i sola! Nyt frimandagen alle sammen! Fred & Kjærlighet!

Copied!