eggs1
Foto: Irene Lian

God formiddag og søndag!
Jeg var på jobb i 5 timer i går og fikk gjort unna masse (fornøyd!), før jeg dro rett på elgmiddag hos mor og så avsluttet jeg kvelden meg å få mest mulig jord under neglene, før jeg datt i seng rundt midnatt. Det var den lørdagen. Og nå er det søndag og den skal nytes, samtidig som jeg skal prøve å få den til å slå opp med mandag. Det kan da ikke være nødvendig at søndag og mandag må være sammen hele tida?

Uansett, det jeg satt og tenkte på mens jeg spiste frokosten min, og som jeg har tenkt helt siden jeg kom tilbake til gården i august i fjor, er at jeg savner å ha høner! Det var både veldig koselig å ha de trippende rundt, og så var det så digg å bare kunne gå og plukke ferske egg! Så nå ønsker jeg meg 3-5 høner, som allerede er i gang med verping, og som kan trippe omkring sammed med meg i sommer (og når jeg flytter tar opphavet over ansvaret, det er i orden, no need to worry). Hvor kan jeg få tak i det, uten å måtte kjøre en dag? Noen som kjenner noen?

høn
Sånn kommer de til å ha det om dagen, og om natta er de inne, i trygghet for reven. Det hadde vært morsomt med noe annet enn hvite italienere, men det er ikke så viktig.

egg1 eggs2
Funkyfarm-egg på Polarsirkelen! :) Foto: Sissel Svenning

God søndag, spis egg!
– og tips meg gjerne om dere vet om noen som kan selge meg noen høner! Jeg tar gjerne over noen utangerte burhøns for eksempel.

Copied!