God dag! Jeg er ekstremt tiltaksløs, sitter på ræva på fjerde timen nå…! Bortsett fra nevnte kroppsdel, som begynner å bli vel flat, er det fullstendig dårlig samvittighet-fritt!

Nå, når angsten for at det aldri skulle bli vår og sommer er borte, kan jeg slenge ut en film med klipp fra min februar! Litt dyr, litt snø, litt Ingrid Olava og en hel del biltur til nord:
(Jeg filmet maaasse på bilturen nordover, og det er en deeel ukvemsord og fjas fra min sidekick deri, for å hindre at jeg skulle legge ut enkelte sekvenser, derav kommenateren om tourettes. Dette er dog godkjent under tvil.:)

Jeg tenkte å klippe sammen litt fra hver måned, men det er i overkant mye tantebarn og lam, så det er ikke like interessant for alle, vi får se hva det blir til. Ok, se ferdig en episode til med Grey’s og så ta en tur ut! God søndag!

Copied!