cwbfst3
cwbfst5 cwbfst6
Brødrene mine. Noen fikk visst sjokk av å bikke 30…?;)

cwbfst4 cwbfst2
Høvdingen på Harbak, Roger, fikk fjærpryd og høvdingsete.:)

cwbfst1 cwbfst7

God kveld! Har dere hatt ei bra helg?
Over ser dere noen glimt av gårdagens fest på låven hos Ma & Pa, som egentlig var 70-årsdag (30+40) for bror og (kommende) frue! Hyggelige folk, fin låve, god mat og trivsel! (Og altfor mye country..;) Jeg smattet prosecco og GT, men følte meg klink edru hele kvelden og natta, men i dag har jeg nok vært litt hungover… Kom meg dog ut på en fin totimers tur på ettermiddagen, på et sted jeg aldri har gått før, det var fin medisin!

I morgen er det mandag mer ferie! Juba! Dere aner ikke hvor mye jeg nyter å ha ferie og bare være hjemme! Intens nyting!

Håper dere også har gode dager, og får ei strålende uke!

Copied!