Som hos mange andre har godeste vakreste Daria Werbowy gjort meg sugen på nesering! ikke bare første gang jeg så dette bildet, men faktisk i stadig økende grad! I så sterk grad at jeg vurderer det seriøst. Noe jeg nevnte for min kjære i gårkveld… hans umiddelbare respons var “da er det slutt!” Han modererte seg bittelitt etterpå, men hadde sterke meninger på området, for å si det pent. Nå er jeg en slik egenrådig heks at om jeg vil ha nesepiercing så gjør jeg det no matter what andre sier, men jeg er ikke heeelt sikker… Burde kanskje prøve med en fake først? Dessuten sa Mannen at jeg kunne få hva jeg ville på Lounge for hver piercing jeg ikke tar! Så kanskje en fake piercing og et par garderobeinnflyttere i stedet?

(Psst, dette er faktisk ikke bare et innfall kjære, se her, jeg blogget om det for et par år siden også!)

Ha en deilig fredag ‘a!

Copied!