11 Du skal ha lunsj med tre personer du respekterer og beundrer. Alle tre begynner å kritisere en nær venn av deg, uten å vite at hun er vennen din. Kritikken er usmakelig og urettferdig. Hva gjør du? 

Det er ikke godt å si, men skal jeg være ærlig og realistisk, tror jeg det ville forløpt i denne stilen: Jeg blir først og fremst dødelig skuffet, mens jeg hører på hva de sier og prøver å finne fornuft i det, før jeg slenger et rasende “hold kjeft” og “jeg trodde bedre om dere” i bordet og marsjerer vekk. Senere, når jeg får roet meg, kan jeg tenke over om noe av kritikken virkelig var berettiget og samtidig formulere en noe mer konstruktiv respons til de tre personene, som jeg respekterer og beundrer i mindre grad enn tidligere.

12 Hvis du kunne gitt et nyfødt barn bare ett eneste råd, hva ville det ha vært?
Bare ett, det var vanskelig, første innskytelse er Livet er kort, kjøp skoene!, eventuelt Ikke bruk crocs, tobakk eller noe som helst i beige, syntetisk stoff, da kommer du til å få klumpfot, pukkelrygg og dryppert før du er 20!, eller noe om viktigheten av å utnytte solnedganger og sommernetter til det fulle… men kanskje et enkelt og bra råd er Smil til alle, det gjør de fine folka glade og de fæle folka sure! Heh, det er noe jeg kan bli flinkere til selv også! Ikke tenk så mye på hva andre synes! er også verdt å ha i bakhodet. Hm. Noen som har gode forslag til ett godt livsråd?

13 Ville du ha brutt loven for å redde en du elsker?
Ja, selvsagt, er min instinktive respons, men det kommer vel an på hva slags lov som er brutt og hva jeg måtte gjøre for å redde personen… Jeg redder ikke noen som har begynt med narkosmugling f.eks. Snakker vi om redning i den forstand at man bokstavelig skal redde livet til noen av mine, så er jeg tilbake på ja, selvsagt. Særlig tantebarna mine, den kjærligheten er så ekstremt sterk at de kan jeg drepe for!

14 Har du noen gang sett galskap, der du senere så kreativitet?
Klarer ikke komme på et eksempel, men det tror jeg nok.

15 Er det noe du vet du gjør annerledes enn de fleste andre?
Ikke noe superspesielt, tror jeg. Jeg trenger enormt med alenetid, muligens over gjennomsnittet.

IMG_4816

16 Hvorfor er det slik at de tingene som gjør deg lykkelig, ikke gjør alle andre lykkelige?
Fordi vi er så forskjellige. Heldigvis. (Evt. fordi alle andre jeg er sprø.;)

17 Hva er den ene tingen du ikke har gjort, som du virkelig har lyst til å gjøre? Hva er det som hindrer deg?
Det kan jeg ikke si, og det som hindrer meg fra å gjøre det er vel realisten i meg.

18 Holder du fast ved noe du burde ha gitt slipp på?
Ja.

19 Hvis du noen gang ble nødt til å flytte til et fylke eller et land, annet enn det du bor i nå, hvor ville du ha flyttet, og hvorfor?
Haha, jeg har jo akkurat gjort dét, fra Sør-Trøndelag til Troms, for den helsikes kjærlighetens skyld. Skulle jeg velge et annet land hadde jeg kanskje gått for Australia eller Nederland.

20 Trykker du på heisknappen mer enn én gang? Tror du virkelig det gjør at heisen kommer raskere?
Om jeg har det travelt, ja, men det er vel mer for å få utløp for frustrasjon og stress enn tro på at det hjelper…

 Fant denne hos Supermarie, som hadde funnet den her. Min del 1 er her.

Copied!