turttrollet26093
55 minutter med passe rask gange bruker jeg fra jeg går ut døra til jeg kan hoppe på Trollet. Siste biten opp er ei fin rompeøkt! Skjervøy og jeg er kanskje ikke bestiser, men turterrenget her er glimrende, stier overalt!

Det ble en tur til Trollet. Litt grått og kaldt, men like fullt nydelig natur! Skogs – og fjellstier som er krydret med fargespakende blader både på bakken og trærne er ikke så verst å frese av litt damp på. Det er ikke måte på hvor voldelige scener som kan avspille seg i hjernekinoen min når jeg tramper av gårde! Jeg har en ganske eksplisitt fantasi når det kommer til hva jeg skulle gjort med folk som har behandlet mine kjære eller dyr dårlig…

Etter at jeg hadde kvestet og utslettet en hel haug udugelige folk, datt en barnebokserie om Olsen inn i hodet mitt! Alle småinger (og storinger) må jo elske Olsen!? Og om de betaler en million kan de komme og se på han i virkeligheten også! (Ytterligere en million for klapping.) Hah, jeg har funnet en gullgruve! Ke du tru? Hvem vil kjøpe rettighetene? Tenk litt på det, og før opp første bok i serien om Olsen på neste års julegavekjøpeliste! ;)

Dere som vil se noen glimt fra bryllupet kan kikke innom senere i kveld! Hepp!

turttrollet26094Der nede bor alle på Skjervøy, tett i tett.

turttrollet26095
Elsker høsten. Hater høsten. Elsker høsten. Hater høsten. Elsker høsten. Hater høsten. 

Copied!