0510132
Skinnjakke – H&M, genser – Ganni, skjørt – Barcelona, veske – vintage, sko – Nike

0510131

Det ble så jeg ruslet ned for en kaffi gitt. Jeg fant nemlig en 200-lapp i ei bukse som hang i skapet, så da ble det handlet både tannkrem, smør, leverpostei og cappuccino! Nå var det ordentlig håndlaget kaffe også, har jeg tatt feil som sa at det var trykk på knapp-kaffe jeg fikk før? Eller har de begge deler? Uansett, den jeg fikk i dag var god og hun som ekspederte meg både smilte og sa hei. Ja, er ikke det vanlig, tenker du kanskje? Nje, dessverre.

Jeg synes Nordlys Kafé har litt å gå på når det gjelder service og generelt inntrykk… de gangene jeg har vært der har det vært uinteressert betjening, rusk på bordene, fettete vannbeholder (med lunka vann…), full søppeldunk bak disken osv. Ikke veldig innbydende. Som i dag, når jeg stiller meg i disken og det er tre (!) jenter der og bare ei kikker på meg, uten et smil eller hei, men sender en annen (hyggelig) frøken for å ta bestillling, da… Da blir jeg oppgitt!

Nuvel. Nå er det for seint for å gå på Trollet (hersens høstmørke!), men jeg skal svippe opp på Lailafjellet som ligger rett bak her vi bor. Det tar bare 15 minutter så er jeg oppe, men det er ganske bratt, så det er bra for bein og kondis uansett. Hei Gud, vent med regnet til jeg har vært ute, ok? Det blir så glatt på stiene hvis ikke serru. Ok. Hejdå.

0510133

Copied!