Aussien “vår”, Andreja Mijatovic (merk deg navnet), kom til Harbak for å buldre for over et år siden. Han møtte pappa og spurte om han kunne få lade telefonen sin og pappa tilbød han arbeid. Han ble her noen uker da, før han reiste videre i Norge. I høst kom han tilbake og har vært her helt til nå. Han har blitt en god venn av familien og var naturligvis i bryllupet til Eskil og Ingvill, som han laget en film fra, for Andreja er en utrolig talentfull fotograf! Du så vel denne?

Photo-29_09_13-18.57

Nå har han sendt inn dette dansebildet til en fotokonkurranse i National Geographic, hvor temaet er “The Moment”, og bildet kom i Editors Favorites Section pluss at det fikk en Editor’s NoteThis photo has a lot going for it: the great expression of the man, who is focused so intently on the young woman. The swirl of her hair which provides a lot of energy. It feels as if we are viewing a wonderful, intimate moment.

“Pretty sweet for my first time” som han sier selv!

Copied!