1-Nylig oppdatert20Genser – Isabel Marant pour H&M, skinnbukse – Second Female, pumps – Ganni.

Mura, sa Brura! Nei? Ok. Enig.

Hei! Bra helg? Min gikk bort i en dag barnepass og en dag hodepine, så jeg var ganske klar for mandag til en forandring! La det være sagt, jeg elsker de små tantebarna mine høyere enn alt, ALT, og vi har det veldig morsomt og koselig sammen, men jeg blir så j**** sliten etterpå! Don’t even get me started on andres småunger… #bleurgh!

Hilsen Sura! Neida :)

Ække sur altså, bare veeeldig fan av god og fornuftig kustus på kids (noe tantegullene har)! Noe som er lett om man gjør det rett! Noe som er grunnen til at jeg trives så godt med å være lærer; ro og orden i klasserommet, lek og crazytimes ute! For jeg elsker å leke også!

Hm, dette sporet av. Jeg skulle bare legge ut en dårlig collage av nok et antrekk i skinnbroka mi. Sa jeg at jeg fikk tak i den via Himlingen i Rissa? Verdt et besøk!

Det er også verdt å delta på saueskinnskonkurransen min HER! ;) Peace & Love!

Copied!