Da Pappa ringte og fortalte at det hadde kommet kalv i morges, trodde jeg det var et sedvanlig forsøk på lure meg, men det var faktisk sant! De som solgte kua sa at hun ikke var drektig, men det var hun jo beviselig likevel! Bonus! :) Heldigvis er hun en av de snille og rolige så det gikk greit å få henne og kalven inn i den provisoriske bingen som ble satt opp av halmballer!

Det er en nydelig oksekalv, som foreløpig ikke har fått navn, men det blir nok i løpet av dagen! Jeg har ikke vært inne hos dem enda, ettersom jeg har overraskende stor respekt for disse kreaturene, men så snill og rolig som mor virker skal jeg nok bli kjent med dem begge etterhvert.

Her er en liten snutt av dem fra i formiddag:

Synes deler av teksten i sangen passet ganske godt for en liten kar som er ny i verden:
jada, jeg vet jeg må ha ambisjoner
og imorgen er mine å stå opp
det kan by på komplikasjoner
og mange før meg har gitt opp

Håper og tror han skal bli en sværing! :)

Copied!