1-Nylig oppdatert22
Striper og leopardmønster funker som fjell! Jakke – Sonia Rykiel, genserkjole – Ganni, boots – Bianco.

2101145
2101144 2101142

Etter å ha scannet gjennom masse vår- og sommerklær i går kom jeg på at jeg hadde hentet denne stripesaken fra lageret mitt for et par uker siden. Egentlig er den lagt i haugen merket “selges”, meheeen nå er jeg ikke helt sikker likevel gitt!

Forøvrig kan jeg melde at jeg har vært inne i bingen hos kua og kalven i dag, og det var bare trivsel, null skummelt! Det ligger en dårlig selfie av oss tre på instagram! (Hvor du selvsagt er hjertelig velkommen til å følge meg!) Navnet er ikke helt bestemt enda, men det har blitt fleipet om Bonus Jesus, haha, ettersom kalven er en bonus, fordi mora angivelig ikke hadde gått med okse, ergo må det være en guddomelig unnfangelse! Bedre navneforslag mottas selvsagt… ;)

Håper dere har det bra og oppfører dere fint! Peace!

2101141

Copied!