argos2301142
Argos ♥

For en times tid siden geleidet Argos og jeg en liten saueflokk, som beitet tørrgras på jordet, bort til rundballene som er satt ut til dem. Han er en gammel bisk nå, men å gjete sau er fremdeles det suverent beste han vet!

Har forresten kjøpt meg nytt kamera, som kom i går, så nå blir det morsommere å drive funkyfarm.no igjen! Jeg trenger et lite og hendig et, som kan være med i veska på fest og i lomma i fjøset, så det ble Canon S110. S120 er jo det nyeste, men det var ca. halv pris å kjøpe den forrige modellen og det e’ pengan som rår! :) Har slitt ut mitt gamle S100 for lengst, det tar kun dårlige bilder når det selv vil (det er et under at jeg ikke har peiset det i dørken i frustrasjon), så det var på overtid med et nytt! Jeg kan null teknisk om foto, men er heller ikke ute etter perfekte bilder. Jeg synes bare det er kjempegøy å ta bilder og det kommer man langt med!

Perfekt er dessuten (nesten) alltid kjedelig.

Copied!