270114
G L A D

For fem år siden var jeg kontaktlærer for en gjeng sukkersøte andreklassinger, og i dag var jeg så fantastisk heldig å få være vikar for denne gjengen igjen! Oh lykke! Det var så koselig og morsomt å mimre og le (og ha litt engelsk) med dem at jeg var helt euforisk og faktisk litt rørt etterpå, haha! Det var bare én time i dag, men jeg skal ha dem mere senere i uka, hurra!

I morgen blir det bl.a. klassikeren “vikaren skal undervise om kjønnssykdommer” på ungdomstrinnet! Haha! Det er null stress, men litt funny (og tilfeldig i dette tilfellet, det vet jeg) at slike emner tilfaller vikaren! Nuvel. Bruk for guds skyld kondom før du har en fast, øh, havn, sier jeg bare! Ungdommer i Norge er visst dårligst i Europa til å bruke kondom, noe så ubeskrivelig tilbakestående!

Nå må jeg definitivt gå og legge meg, det er jo morgen om altfor kort tid! Sov godt, kjære dere! Peace & Love!

27011432701142
Nothing new here… Jeansen faller snart fra hverandre og genseren er utvasket, men et lite statementsmykke og glitrende sko (innendørs) hjalp på. Snøen er lokal og gammel. Må si at jeg er såre fornøyd med at det fremdeles er helt bart her ute! Veldig mye mere praktisk når man bor på et sted hvor det praktisk talt alltid blåser, pluss at man kan variere fottøyet mye mer! :)

Copied!