Jeg tenker stadig vekk at jeg skal slutte å kjøpe blader, men når de glansede forsidene lyser mot meg fra bladhyllene, for ikke å snakke om dumper ned i postkassen, skipper jeg lett å handle fornuftigheter  til fordel for deilige magazzzzines! Jeg abbonerer på Costume, men kjøper alltid ELLE og StyleMAG også. Det er selvsagt mange utenlandske blekker jeg også gjerne skulle ha drømt meg bort i, som Vogue, Love, Styleby, Harper’s Bazaar, Eurowoman oooosv. men jeg klarer faktisk stort sett å begrense meg til de tre nevnte norske. (Jeg har utstyrt lommeboka mi med hoggtenner serru.)

0mags1Egentlig vil jeg samle på alle jeg kjøper, men de overlever jo aldri flytting, så derfor er beholdningen smal nå. Kanskje like greit, hvis ikke hadde det jo vært et tonn blader… (men tenk for en skatt det hadde vært…)

Det jeg derimot tar vare på (og nesten ikke låner bort) er tegneserier! Jeg elsker sånt som Alvefolket og Valhall:1-Nylig oppdatert27
Bilder fra google

Nå for tida leser jeg dog stort sett Rocky, Pondus, Lunch, Nemi, Rutetid og Agent X9 – Modesty Blaise er den råeste dama noensinne!

1tgnsri1 1tgnsri3
Glissen beholdning her også, alt er pakket ned i pappesker.

Tanta mi hadde et helt skap med tegneserier da jeg vokste opp og når jeg får det lille drømmehuset mitt skal jeg love dere at tegneseriene mine også skal få seg et finere oppholdssted enn pappesker!

Dessverre er det ikke bestandig lokalbutikken har alle disse bladene jeg har nevnt, StyleMag savner jeg for eksempel ofte i hylla på Joker’n og utenlandske blader er det også lite med. Da er det flaks at bladkongen.no serverer både moteblader, tegneserier og you name it på et brett og til kampanjepris! Et par klikk så dumper godsakene ned i postkassa og verden blir et bedre sted for en stakket stund!

//Innlegget inneholder sponsede lenker//

1-Nylig oppdatert30
Disse knipsene er fra min instagram ☞ lineharbak ☜ og illustrerer ytterligere hvor stas og kos det er med blader! ;)

0mags2

Copied!