240214smyk1

I dag snoozet jeg for lenge så jeg kastet bare på meg jeans og hettejakke, klasket i linsene og ballet sammen håret i en dott på hodet, før jeg fjooooiiinget avgårde, ergo gadd jeg ikke prøve å ta ootd-bilder engang. Jeg grabbet dog med meg to finfine smykker på vei ut døra, så jeg slapp å føle meg helt plain Jane! Det hjemmelagede perlekjedet fikk jeg av en elev for fem år siden og jeg er superglad i akkurat dette! Jeg tror han jeg fikk det av synes det er litt gøy at jeg fremdeles har det og bruker det. :) Pegasusene er fra H&M og very much me.

Sånn ellers
– tok jeg meg selv i å stå midt inne i en flokk på åtte kyr i kveld, mens de knuffet om å få drikke av vannslangen jeg holdt, uten at det gjorde meg en døyt utrygg. Fint!
– kan jeg ikke få nok av lukta av fersk basilikum. Mmmmmhhh!
– er det 10 måneder til julaften.
– ønsker jeg meg 17 nye solbriller (og vanlige briller).
– trenger jeg fremdeles gode joggesko.
– har jeg konstant bad hairday.
– gleder jeg meg til bjørka begynner å sprette!

Nå skal bankeåndene i hodet mitt og jeg begynne på ferden mot senga! Vi høres i morgen, fine folk!

lineharbak
Bilde fra oktober i fjor.

240214smyk2

Copied!