saxifraga2 saxifraga1 saxifraga4
Svana, 27.03.14.

Rødsildre er den andre blomsten jeg lærte det latinske navnet på som smårolling. Blir så glad hver vår når det plutselig lyser lilla i berget på veien ut til Harbak!

I dag har jeg altså nytt sola i shorts og pumps, men jeg har også vært i fjøset/ute hos dyrene et par timer. Prøvd å lufte Olsen (som bare løper inn i fjøset igjen), fått bløte kalvesusser av Brutus samt fôret og vannet innegangerne. Jeg liker å bære tunge bøtter og skyfle store lass silo med høygaffel! Samtidig liker jeg vårblomster, fine klær og skjeggete menn. Blant annet. Og alt jeg liker, og ikke liker, drodler hodet med mens kroppen bruker seg. Hm. Jeg skulle en eller annen vei med dette, men det datt ut underveis. På tide å legge seg. Jeg er en kjedelig dame på lørdagskvelden. Men det finnes bare én av meg. Det er jo alltids noe!

Fred & Kjærlighet!

saxifraga3

Copied!