1-Nylig oppdatert46
Disse to kjolene,

1-Nylig oppdatert47
skuldersmykket og den vide buksa,

1-Nylig oppdatert45
og denne kjoledrømmen…

I want it all! Kanskje mest av alt den svarte kjolen oppe til høyre. ♥!

Samtidig som jeg ønsker meg alt dette og mere til må jeg knipse meg selv litt i øyet og huske at jeg skal til København straks, samt at det er kundekveld på Lounge på torsdag, for ikke å snakke om at jeg kanskje skal bli student til høsten og at jeg har langsiktige planer om å bygge hus…

Materialistisk lykke er absolutt lykke å regne med, men litt øyeknipsing er alltid lurt når man kjenner suget etter å havarere alle kontoer! ;)

Likevel, sesongens Conscious-klær er sahaaabla fine!

Ellers vil jeg si tusen takk for mailer og kommentarer her og på fb om Harbaksgarnet! Superhyggelig! Noe går i posten allerede i morgen! :) Attpåtil fikk jeg en bestilling på skinn også, så det passer fint å tipse om at det også er fullt mulig å bestille!

Conscious Wool for the win! :)

Takk for en fin mandag, jeg setter pris på dere alle som er innom! Fred & Kjærlighet!

Copied!