1-Nylig oppdatert49
Forsøk på ootd-knipsing med innslag av reisefølgets fottøy var veldig festlig. :)

God dag, godtfolk!
Nå er jeg atter på Harbak, hvor sola skinner og vinden blåser! (Vi reiste tilbake til Norge i går, men vi landet så seint at jeg sov i bartebyen i natt.) Turen har i hovedsak bestått av latter, mat & shopping, og selv om jeg i etterpåklokskapens lys burde sett litt mer av byen er jo de nevnte tre bestanddeler ganske grisefine punkter å sjekke av på en jentetur!

Det kommer et par-tre innlegg fra helga etterhvert, først skal jeg rusle meg en liten tur ut og oppdatere meg på lammeståa i fjøset samt hilse på den nye kalven, som godkua mi har fått mens jeg har vært borte!

Ha en finfin dag!

050413speil
Jeg pakket for milde vårdager, men Køben disket opp med iskald vind og regn de to første dagene, så det ble ikke noen antrekk å skrive hjem om. Lua, som tilfeldigvis ble med i veska, var plutselig god å ha.

1-Nylig oppdatert50

Copied!