Nike Air Force 1


Nike Air Max 90


Adidas Superstar


New Balance 574

Foto: produsentene via gooooogle

Trenger. Nye. Sneakers. Helst all of the above. Ja, de tre øverste i hvitt, evt. med svarte striper på superstar, og et par NB i noe lysende eller spraglete eller ja. Kanskje jeg ønsker meg nye Converse også. Også i helhvitt i såfall, og i skinn. Ja, akurat som de jeg har, men de er helt utslitte, akkurat som de andre sneakersene mine. Håper Skills i Trondheim har noen av godbitene over, må gå dit før jeg drar innom Lounge eller Shine eller noe sted neste gang jeg skal til byen. Trenger. Nye. Sneakers.

Sånn ellers? Joda. Har sovet skitlæng, så ble det en del gjerdefix hos kyyyyra, før det ble tacotrivsel med familien. Ja, og så fikk jeg pakke i posten som var så fin at jeg begynte å gråte. Nå skal jeg dusje. Og du? Alt vel?

Peace & Love!