140714_LineHarbak_atthesummeroffice2 140714_LineHarbak_atthesummeroffice3 140714_LineHarbak_atthesummeroffice1

Japp, her har jeg prøvd å late som at jeg har hatt skrivebord de siste to-tre dagene. Det har vel gått så som så med produksjonen, men jeg har fått jevnet ut de grelle og ujevne skillene noe. Hm? Om det er noe i veien med prioriteringene mine og vektingen av hva som er viktig? Neida. Ikke når det er Syden-Harbak. Skrive kan man gjøre om natta. Eller i morgen. Jeg blir alltid ferdig til jeg skal. Skippertaksmenneske er vond å vende. Nuvel. Ser dere at det kommer poteter i høyre bildekant eller? Jadda. En par-tre grønnkåler, litt blomkarse og en tue med gressløk står også der. Litt lenger inn på området vokser det litt solbær og bringebær. Stas. Smått, men stas. Det er også stas å tusle ned til havet og legge seg når humlehagen min blir for varm. Sommeren altså. ♥ Minn meg på den når alt er dritt ‘a!

140714_LineHarbak_atthesummeroffice7140714_LineHarbak_atthesummeroffice6

Copied!