080417_lineharbak_1 080417_lineharbak_2

Om jeg ble glad av å våkne til sol i dag? Ja, det stemmer. Gjett om det kommer til å skje store fremskritt blant alt som er grønt i dag! Juba!

Jeg har akkurat stått opp for andre gang og spist frokost for andre gang, det var enooormt deilig å få sove noen timer til etter morgenfjøsrunden! Søvn er det beste dopet! I natt kom det ingen lam, men det var ei som så ut som hun tenkte på å lamme på morgenen i dag, så kanskje det har kommet et eller to når jeg stikker ut om sju minutter.

080417_lineharbak_3

Skal ikke være den grønnkledde i fjøset, dessverre, men sånn så jeg ut på konsert med 2ohm på lørdagskvelden. Denne buksa ass. Den blir brukt ganske mye til å være så mye. Genseren kunne jeg jo brukt hver dag, jeg mener hallo, en lang, grønn hoodie er jo sånt man kan leve i. Dessverre ble den nuppete etter to runder i vaskemaskina. H&M. Bruker den uansett jeg, da. Åsså har du jo støvletttttene. Yas.

Konserten var forøvrig en selsom opplevelse, mest kult, dog en del skurr. Fint det, vi har alle skurr i oss.

Ha en fin soldag! Peace & Love!

080417_lineharbak_5