Årsaken til Mikkel & mamma-bildebonanzaen i dette innlegget er min dårlige samvittighet. Jeg har steppet inn i et 100% vikariat som lærer den siste uka, noe jeg er veldig glad for og det er vilt givende! – men det er også ganske altoppslukende, særlig når jeg hopper rett inn i året, så jeg har nesten ikke sett sønnen min denne uka! Om morgenen har jeg stått opp ca. 5.30 og gått i fjøset, ordnet meg, møtt Mikkel i 15 minutter og sendt han i barnehagen. Etter jobb har jeg møtt han i 15 minutter og så gått i fjøset, og noen ganger har han sovnet innen jeg har kommet inn igjen!

Jepp, det har blitt noen såre hemmeligtårer av dette. I dag skulle jeg henge masse med han, men fikk sove helt til 9.30 (la meg 18.30…) og utpå dagen måtte jeg ut på saueredningstokt og ble borte i tre timer, så da var det fjøs og så kveld igjen da. Sukk. Kjenner at jeg har blitt needy-mamma allerede, og syntes det var helt topp at han ikke sovnet før kl. 21 i kveld, så jeg fikk nesten to timer med kos og pludring i storsenga! 

Nå skal jeg straks finne senga igjen og krølle meg rundt den lille, varme kroppen hans. Åh, hjertebristkjærlighet!


♥ mitt!