Foto: Emilie Haugen

I slutten av oktober var jeg en svipptur innom Trondheim med hovedærend tannlege, men på båten over fjorden ringte jeg på Stas for å høre om noen hadde ledig tid til brynstyling – og juhu, det var det!

Selv om jeg har mine faste frisører på andre salonger, så elsker jeg Stas og går ofte dit når jeg bare skal fikse bryn – der er de uovertrufne. Dessuten føler jeg at Stas i Trondheim er i samme liga som Gevir i Oslo, i allefall som jeg opplever dem gjennom instagram. Stas er en hyperlekker og steinkul salong, med fab produkter og ettertraktede frisører/stylister/makeupartister. Og det er det jeg vil ha. Jeg vil ha hele pakka, en opplevelse!

De beste bildene den knuste telefonen min klarte å ta.

Mens jeg satt der med tannpine og farge på bryna, kom Siv, som eier og driver Stas, og lurte på om jeg hadde det travelt? Da ante jeg umiddelbart nydelige perleugler i den mykeste mose, men jeg måtte jo si at jeg dessverre skulle løpe til tannlegen straks bryna var ferdige, dog tilføyde jeg at jeg kunne komme tilbake etterpå, hehe.

Greia var at de akkurat hadde fått inn superstjernestylisten Guy Tangs etterlengtede fargeserie Mydentity rett før jeg skranglet inn dørene, og lurte på om jeg kunne tenke meg å være hårmodell. Om jeg kunne tenke meg? Hahaja!

SE. SÅ. FIIIN:


Rosé, baby!Før….


Nå har jeg lyst til å dra tilbake og prøve noen andre av fargene i samme serie – får hjerter i øynene når jeg ser for meg paletten!

Ah, så deilig og sunt(!!!) det er med litt overfladisk stell av sitt skranglete selv!

Copied!