– reklame for Footway –Etter fem år med gnåling om at jeg mangler vintersko har jeg omsider fått meg et par! Yes!


Jeg har vært så heldig og fått lov å velge meg et skopar fra Footway og det tok meg 7 sekunder med scrolling før jeg så disse godbitene av noen sko fra Adidas Originals, og ytterligere tre sekunder med klikk klikk før jeg hadde bestilt dem, haha!


Kule, komfotable og passe quirky for meg. Minner meg om mine røde snowjogs fra glansdagene på åttitallet!
Skinnbukse og ullgenser, blyantskjørt og parkas, jeans og hvit skjorte, fløyelskjole, pysj, bikini, fjøsdress – u name it – det blir kult med snowowjogsssass! (Eller snowrush, som disse heter!)


Fyttifarao så takknemlig tærne mine har vært den siste iskalde uka! Jeg tror faktisk konseptet vintersko er kommet for å bli!

Peace & Love!