Mens 2017 har tikket avgårde med sin siste dag har jeg sovet lenge og ryddet bort jula. Januar er så kald og rå at den ikke fortjener julevarme. Eller så bare liker jeg at jula er i desember og januar er en ny mulighet til å ha fine, vanlige hverdager.


Adventsstjernene får dog stå/henge litt til, det blir så mørkt uten dem. Må få hjem Lyset fra Syden først, rett og slett. Jeg tenker konstant på han og kroppen verker, men jeg prøver å være rasjonell, eller noe sånt – jegvetdafaen, det funker i hvertfall maks sånn cirka desimedilitt. Det eneste som hjelper er å lese meldingene jeg har fått fra stjernedamer som faktisk vet akkurat hvordan jeg har det. Takk til alle som har sendt varme, men særlig takk til Ane, Gøril og Marit (som kanskje ikke leser dette, eller skjønner at det er seg, men herrigYd som ordene deres trøstet). ♥  Og stor takk til deg kjære Silje, som står i en helt annen smerte, men likevel sendte overveldende omsorg. Heia deg!


Puh. Ok, tilbake til blablabloggen. 21. des var siste skoledag og det fortjente heels og hjerter. Å jobbe på skolen har vært redningen min denne høsten, for det er så altoppslukende at jeg ikke rekker å tenke mørkt.


M er ikke så ofte i fjøset, men da jula kom fant vi begge ro og lyst til det. Med smokk og hørselvern funker det meste.


Blå julelys er kaldt og stygt, men i år presterte jeg jaggu å henge det opp selv… (det var tomt for vanlige lys, sjø)


Mikkel fikk bake pepperkaker med denne gromgjengen. ♥


Innimellom nonstop og annet småtteri dukket det opp fem små nisser i adventskalenderen til mini, og de lærte seg fort at Peppa Gris og pepperkaker er sånt som setter gullkant på julemorgenen.


Lillejulaften dro vi avgårde og hentet juletreet vi hadde sett oss ut for et par uker siden. Lukas hadde med seg øksa si og var til god hjelp! :)Så kom julaften, og vi fikk koselig frokostbesøk.


Middagen fikk vi spise hos Ma & Pa. Herreminjuledag så godt det er med julemiddag! Jeg har mindre og mindre lyst på kjøtt, men juleribba… ah! Mikkel ble dessverre febervarm og slapp utpå kvelden, så vi dro hjem etter desserten og han fikk åpne gaver neste dag.2. juledag var han piggere og vi labbet en tur til Snørhallen.Sammen med blant andre disse to!! ♥Ellers gikk det mye i Peppa Gris, henge hos Bestemor, bygge lego og stjele mest mulig kos.

4. juledag var jula over. Og mens jeg har skrevet dette var også året 2017 over. Puh. Godt å få det overstått!

Jeg ønsker deg et godt nytt år, måtte det bli grønt. ♥