Hei april! Veldig hyggelig at du har kommet, men aprilspøken med tett snødrev synes jeg er lavmål. Men hei, vi gjør alle dårlige valg, og jeg regner med at du retter opp i dette ganske umiddelbart. Takk.

Over til noe jeg setter mer pris på enn snø i de nye vårskoene – en tur på Trondheims deiligste godtebutikk!

Etter en lykkestund på Palé 3 spaserte jeg gjennom et solbadet Trondheim og inn i en lykkestund på Lounge!

Tidvis lurer jeg på om jeg føler meg for hjemme der, for når jeg først klamper inn i sjappa i Olav Tryggvasons gate 31 flytter jeg jo bokstavelig talt inn i et prøverom… Forøvrig anbefaler jeg en tur på Lounge bare for å le sammen med Birgitte, som jobber der (hver dag, tror jeg), hun har den nydeligste latteren – og ditto vesen. Elsker når man kan ha fest i prøverommet, men føle nada kjøpepress!

Det er altfor mye fint der og jeg har som vanlig lyst på altfor mye…

Ingen av godbitene på bildene ble med hjem, dessverre dessverre, men noe påskegodteri ble det.. ;)

Copied!