Hei.


#utsiktfraEdmundgården (sjekk hashtaggen på instagram!)

Her kommer mer intetsigende blabla siden jeg kjenner min indre blogger er i siget. Jeg har lånt de 5 av 5 fra Ida Wulff og skrev det i går kveld, så ja, nei, men ok. 5 av 5 fra 6/6 legges ut den 7, det er jo logisk.

Jeg har ofte lommene fulle av visne blomster jeg har plukket av på jobb (gartneriet – iiiiih!!!) og i egen hage. Noen ganger glemmer jeg at jeg har det og da kan det se sånn ut når jeg vrenger av meg en hettegenser med lomme på magen.

Ok, 5 av 5:

5 ting jeg har googlet i dag
– Betula Pendula Dalecarlica
– Janus
– Nina Sandbech
– Stine Goya rosa
– Er azalea rhododendron?

5 ting jeg har spist i dag 
– Surdeigsbrød fra Stokkøy Bakeri (hver dag!)
– Hobby
– Gressløk
– Tikka masala fra Findus
– Vitaminbjørner (flere enn de 2 anbefalte…)

5 sanger jeg har hørt på i dag 
– Levende lys – Dumdum Boys
– Tid & Sted – Dumdum Boys
– Pray for me – The Weeknd ft. Kendrick Lamar
– Et eller annet dansk på P5 Fosen i bilen
– Fuglesang

5 ting som har fått meg til å smile i dag
– Ungen min ♥
– Å plante en Betula Pendula Dalecarlica
– Virus & Robin som hadde siesta i en halmhaug
– Utsikten min
– At den ene høna hadde ruget ut kyllinger!

5 ting jeg har kjøpt i dag: 
– Bananer
– Bremykt
– Servietter
– Hobby
– Polarbrød

5 ting jeg skal gjøre i kveld: 
– Vanne trær, busker og blomster jeg har plantet
– Gi meg i kast med kjøkkenhagen, som per nå bare består av mynte og ugress (skjedde ikke)
– Drikke te
– Brette klær (skjedde ikke)
– Legge meg tidlig (skjedde ikke)

Det mest givende du har lest i dag, tenker jeg!

Le outfit er fra i dag da, forresten, kryss i taket! Jeg spurte Mikkel om jeg skulle ha rosa eller blå jeans, og det ble rosa. Passende, ettersom jeg har denne rosa godsaken fra Stine Goya på hjernen…

God natt. Jeg liker deg.