Stokkøya Festival 2018 var over, solnedgang var på vei til soloppgang, og sengetid var en fin tid for nach og nattaklem, tenkte jeg. Så deilig feil kan man ta.

«I have never been with an older woman, if I can say that?» sa han. Jada jada, bare kyss meg mer, tenkte jeg. Tidligere på kvelden, da jeg begynte å skjønne at han la an på meg, og han streifet kneet mitt med hånden sin, begynte jeg å brenne og nå var slukningsarbeid uaktuelt. 

Han var en utrolig pen mann, 10 år yngre enn meg, og med de deiligste kyssene jeg kan huske å ha deltatt i. 

Innimellom snakket han for mye og da kjente jeg at ilden gikk over i irritabel ulmebrann, men når han skjønte at jeg ikke skjønte hva eller hvorfor han snakket og heller brukte munnen på et mye mer tilfredsstillende vis var det atter umiddelbart flammehav.

Salige er de som tørster, og nå er jeg både nyfrelst og konstant tørst.  Det er muligens sånn det er å være en older woman?

Gammel og glad er greit! Særlig i blå tylldrøm, som jeg hadde på meg på fredag, dog i en litt varmere styling enn her! Mer tyll og mindre uanstendighet kommer i et eget innlegg. Uvisst når.  Alt er uvisst, det er best å kline til når anledningen byr seg! Særlig når solnedgang er på vei til soloppgang.

Copied!