Festival-fredagen var sur og kald rent værmessig, men et tyllskjørt kan varme mer enn du aner og på så forskjellig vis!

(Jeg var krisedårlig (!!!) på å ta bilder fra festivalen, derav disse dølle hjemmefra.)

Med ullgenser og skinnjakke til gikk det sånn akkurat å stå ute og gyngenikke på konsertene. Selv om jeg skamfullt må innrømme at jeg ikke så Sòlstafir fordi jeg da var blitt litt for kald… Uansett, skjørtet er egentlig et underskjørt, som jeg har fått av Stokkøya-gründer og superdame Torild og hoi som det høstet komplimenter!

Det er helt gjennomsiktig, men med en lang singlet i samme farge funket det aldeles utmerket! Hadde det vært over 20 grader hadde jeg nok dratt på med bare en svart truse under. Ja, det er lov.

Hvis det er noe jeg er skuffet over på festivalen er det den overveiende praktiske stilen på majoriteten av publikum… Jeg var ikke overrasket, og jeg er meget stor fan av å være både praktisk og komfortabel jeg også, men et eller annet sted litt før fjellsko, allværsjakke og kikkert må det vel gå en liten grense? Vi var på festival, ikke ekspedisjon. Jeg aksepterer å bli nedstemt her, men HALLO.

Jeg har et problem med allværsjakker på generell basis. Beklager. Regner med en del har problemer med tyllskjørt også. Kanskje allværsjakke og tyllskjørt er en slags syre-base-greie som nøytraliserer hverandre? Uæ, nå merket jeg at jeg kan nada av den type naturfag lenger.

Ph-passelig nattanuss herfra!

Copied!