Hei på deg og gratulerer til meg – bloggen var 10 år i går! Nesten en fjerdedel av livet mitt har jeg holdt denne greia i gang. Tenke seg til.

“Harbak. Det fineste stedet. Her skal jeg bo et år framover.” skrev jeg 16. juli 2008. Det ble en del flere år enn det, selv om jeg har bodd i Oslo, Troms og Trondheim innimellom på de ti årene.

10-årsdagen, som jeg helt glemte at det var, ble i sin helhet tilbragt ute! Først på verdens beste jobb, dernest en liten stund i hagen, før kvelden og deler av natta rant avsted oppe på Harbaksfjellet! Så uendelig fint. Så uendelig trist at det skal ødelegges. Jeg fikk helt sjokk da jeg kom joggende over en høyde på toppen og fikk se alle trollene på Roansfjellet! Tårene spratt og hjertet krøllet seg sammen i fosterstilling. Jeg forstår ikke at denne utbyggingen faktisk skjer!?

Ok, nok om trist galskap og tilbake til bloggete gladskap – hurra for funkyfarm! Både bloggen og dama er ufokusert og svett, men jeg lar den hangle avgårde litt til, tror jeg. I alle fall skal jeg servere en saueskinn-give away i anledning jubileet, men det blir til helga!

Takk for at du kikker innom!

Fred. L

Copied!