Welcome to the jungle!

På torsdag var jeg en svipptur nedom Oslo for å gå på Guns N’ Roses- konsert med disse deilige damene!

Timene før konserten tilbragte vi i byen med en god lunsj og barhopping, blant annet hoppet vi innom Gunnars Generasjonsbar, som hadde innmari gode drinker!

Gode sko er alfa og omega. Og kult.

Vips, så var to øl blitt til pluss fire drinker og fine damer til gapskrattende (nesten)groupies.

Pang, så var de der også! Duff og Slash altså. Oh my, de holder mål så det holder fremdeles! (Axl er komplett uinteressant.)

Jeg har visst sluttet å i det hele tatt prøve å ta bilder… De tre i innlegget her er alt jeg har, utenom selfies av oss, lol.

GN’R har vært soundtrack til store deler av livet mitt siden ungdomsskolen og vil alltid være blant mine topp 5-favoritter! Konserten var tidvis steinbra, tidvis langdryg. Jeg hadde ønsket at de bare moste på med alt gullet de har i katalogen i to ville timer i stedet for å dra det ut og opp og ned i 3,5. Det ble litt for mye gitarrunking og coverlåter til at rockerusen holdt seg jevn. Pluss at publikum rundt oss sto som pokkers saltstøtter! Det var ikke en eneste rockefot eller nikkenakke å se. Hva skjer med det? Antar det er en helt annen historie lenger fram og i Golden Circle!

Uansett er jeg evig glad og takknemlig for at min kjære Siri tryllet fram julegavebillett til meg! Å se tilnærmet originale GN’R har vært en drøm i noen og tjue år! Yes! ♥

Til slutt litt av all engangsplasten som lå igjen etter 40.000 øltørste publikummere vendte nesen hjem. At det går an.

Heeelt til slutt byr jeg på et bilde fra da jeg mistet gebisset mitt, bare for å vise at jeg hadde flettet håret mitt. Helt selv.

Så dro vi til hotellet, sov litt, sto opp tidlig og fløy hjem. Alle var enige om at det hadde vært en fin tur! ;)

Copied!