Det var en stund siden sist gitt! Hvordan har du det?

Høsten ble varm, som jeg spådde. Den ble faktisk brennhet ekstremt raskt, men like raskt ble den lunka og grå. Forøvrig koser jeg meg hjemme, smiler på jobb og gråter over fjellene som tygges ihjel av maskinkjefter.

Ah, jeg får ikke helt til dette. Har lyst til å la fingrene løpe løpsk over tastaturet. Tømme hjerne og hjerte, men jeg kan ikke. Alle ord oppfører seg som maur på speed og bare raser rundt. Jeg liker maur, men ikke den speeda typen.

Nå måtte jeg lete fram dette:

universet mitt
er fullt av maur
de kravler i taket
og faller ned i munnen min
finner fram til hjernen
og overtar meg
maurene
ordene om deg

Det ble skriblet natt til 26.07.12, står det i boka mi. Jeg må få maurene mine på avrusning, så høres vi kanskje snart, eller kanskje om nye tre måneder, eller noe der i mellom. Hvis du savner meg er jeg på Instagram hver dag, både som Line Harbak og Blåhjerte.

Fred & Kjærlighet / L

Copied!