Hei! Hvem i all verden er dere som fremdeles kikker innom her? Uansett – I adore you!

Væsshjego – nellik til deg! (Jeg elsker nelliker, det er så ingenlunde kun begravelsesblomster!)

På lørdag var jeg på 40-årsfest og konsert med John Doe på Strandbaren. Boom! I den anledning tok jeg på meg jeans, sports-bh, joggesko og en niiidelig kjole som enten ble tatt for nattkjole eller brudekjole. Perfekt! Dessverre/heldigvis var det ingen å gifte seg med der, men dessverre/heldigvis ble det dansing på stigende rus rett før taxibilen tutet.

Uten noen som helst sammenheng tenkte jeg å vise dere hvor dårlig jeg steller med inneplantene mine – se over, men også hvordan jeg løser det – se under. Jadda, om man ikke har grønne fingre, har man garantert saks!

Forøvrig har jeg hatt den koseligste adventshelga jeg kan minnes siden jeg ble tenåring. Hashtag barnlig lykke! Håper du også har hatt og får noen fine desemberstunder.

Fred & Kjærlighet!

Copied!